Opiskelijakulttuuri

Byrokratialla ja politikoinnilla voidaan vaikuttaa tärkeisiin asioihin, mutta usein HTO ry:n toiminta näkyy selkeimmin erilaisten tapahtumien kautta.

Biletapahtumat
HTO:n ehdottomasti perinteikkäin tapahtuma on keväisin ja syksyisin järjestettävät Tursajaiset. Tapahtuma on suunnattu juuri alottaneille tekniikan opiskelijoille, eli tursaille, mutta vuosittain sinne eksyy myös muidenkin alojen edustajia.

Toinen suosikki on The Risteily Tukholmaan, joita on järjestetty keväästä 2004 lähtien. Kevään 2009 jälkeen on risteilty vain kerran vuodessa aiemman kahden sijaan. Tälle risteilylle tuntuu eksyvän aina kaikki kovimmat merenkävijät, joten menoa ja meininkiä sieltä ei taatusti puutu.

Jalansijaa HTO:n tapahtumakentällä on haalinut myös Valurauta (entinen Hevibileet). Tämä onkin tainnut tulla jäädäkseen, sillä nämä heavykarkelot ovat nähneet yön pimeyttä jo vuodesta 2008 lähtien.

Luonnollisesti HTO ry ojentaa lihaksikkaan käsivartensa myös muiden yhdistysten organisoidessa omia tapahtumiaan. Edellä mainittujen lisäksi perinteikäs insinööriopiskelijoiden Wappu on takuulla kokemisen arvoinen tapaus niin vanhoille kuin uusillekin opiskelijoille.

Liikunta, kerhotoiminta sekä excursiot
HTO ry järjestää myös biletapahtumien lisäksi erinäisiä liikuntatapahtumia. Viime vuosina olemme järjestäneet muun muassa laskettelureissuja Himokselle sekä Beach Volley kesäturnausta.

Tuemme mielellämme kaikille tekniikan opiskelijoille avoimia kerhoja, joten jos haluat perustaa jonkin kerhon, niin otathan rohkeasti yhteyttä HTO:n hallitukseen. Kerhoista esimerkiksi Lautapelikerho järjestää peli-iltamia kuukausittain.

Excursioita pyrimme järjestämään vuosittain ja otamme mielellämme ideoita vastaan uusista vierailukohteista.