Minna Juuma

Graafinen suunnittelija ja haalarivastaava

Jos Minnaa tulisi kuvailla kolmella sanalla, ne olisivat: vekkuli, vipeltäjä, hilluja.

Grafiikka veleho Minna jatkaa hallituksessa toista vuotta. Tänä vuonna Minna toimii yhä haalarilähettiläänä, hommaten haalarit kaikille niitä tahtoville. Tämän lisäksi hänellä on uusi titteli: Graafinen suunnittelija. Viime vuonna hän jo taikoi HTO:lle uudet upeat linjamerkit ja muut graafiset tuotteet ja jatkaa samalla tavoin loitsuten koko vuoden 2019. Hän tuskailee neljättä vuotta ohjelmistotuotannon parissa koodikielten syövereissä.

Tämä velho on hyvin sosiaalinen tapaus ja innostuu helposti juttelemaan kaikille aiheesta riippumatta, joten jos juttuseuraa kaipaat tule toimistolle höpöttelemään Minnan ollessa paikalla. Minna saattaa olla kova suustaan ja äänenvoimakkuus voi helposti nousta korkeuksiin tämän Kotkasta kotoisin olevan huligaanin ympäristössä, mutta sitä ei kannata säikähtää: hänellä on vain hieman äänekkäämpi tapa ilmaista itseään, mutta on sitäkin parempi kuuntelemaan, jos tarvitset terapiaa.

Minna on toiminnan tyttö ja perfektionismiin taipuvainen, joka johtaa siihen, että kun hän ryhtyy töihin, tulee työt varmasti tehtyä ajoissa ja hyvin.

”Voittajat eivät usko sattumaan” – Nietzsche