Jenna Lindroos

Puheenjohtaja

Puheenjohtajan nuija paukkuu niin, että korvissa soi! Vai soiko enää? Rakkaudesta lajiin, Jenna päätti, ettei pari vuotta HTO:ssa riittänyt. Oli tullut aika vaikuttaa vielä viimeisen kerran HTO:n asioihin astumalla puheenjohtajan suuriin ja vastuullisiin saappaisiin. Legendojen sekä villien huhujen mukaan Jennalla on suunnitelmana valloittaa koko mailman: perustamalla HTO:lle ja yksisarvisille oma lahko.

Mikäli kaipaat tarkempaa lokaatiota, löydät tämän vekkulin viimeisen vuoden pelisovellusten insinööriopiskelijan Itä-Pasilan betoni-ihmeestä, jota myös kodikseen kehtaa kutsua. Jennan voi myös löytää toimistolta siivoamasta ja hakkaamasta sähköpostia.

Tulevan toimintakautensa aikana Jenna aikoo pitää kurista ja järjestyksestä kiinni, kuitenkin tarjoten lämmintä ja ymmärtävää tukea jäsenistölle sekä hallituksessa toimiville vintiöille. “Ketään ei jätetä yksin” ja “tyhmiä kysymyksiä ei ole” viitoittavat vuoden 2019 tulevaa vuotta pienillä uudistuksien tuulahduksilla.

Vapaa-ajan tämä nuori nainen kuluttaa pelaamalla tietokonepelejä itse rakentamallaan tietokoneella, lautapelailemalla kavereiden kanssa ja nauttimalla kahvinsa kaurajuomalla.

“Höhö!” – Jenna L