Extremerun - Tahko 2013

Extremerun olis taas täällä ja järjestetään Tahkolla 13.4.!

Tervehdys arvon opiskelijat!

Talven kovimmat skabat ja ikimuistoisimmat bileet pidetään Tahkolla 13.4.2013!

Suomessa kertalaakista ilmiöksi noussut ExtremeRun -tapahtuma toteutetaan talvijuoksutapahtumana Tahkolla. Tapahtuma sopii kaiken kuntoisille ikään, sukupuoleen ja urheilutaustaan katsomatta. Ideana on, että päivällä vähän ulkoillaan ja haastetaan itseään ja illalla biletetään ankarasti! Kaikki Extremeruniin osallistuvat pääsevät ravintola Piazzaan Jukka Pojan keikalle ilmaiseksi klo 21 asti!

Ravintola Piazzan ja Tahkonrinteiden väliin jäävälle jääalueelle sekä rinteille rakennettava 9 kilometrin via dolorosa tarjoaa kovemmallekin kisaajalle haasteita. Talviset olosuhteet, umpihanki, jyrkät ylä- ja alamäet ja läpi ryömittävät putket pitävät huolen siitä, että keuhkot huutavat armoa ja hiki lentää.

ExtremeRun on tapahtuma, jossa urheilijoiden lisäksi myös katsojat viihtyvät! Luvassa on muista ExtremeRun –tapahtumista tuttua menoa ja tietenkin hauska urheilutapahtuma, jossa suurin osa esteistä on yleisön saavutettavissa. Juoksijoille löytyy kaksi sarjaa kilpa- ja hupisarja. Kilpailu tuo mukavaa vaihtelua perinteisiin hölkkätapahtumiin ja tarjoaa extreme-urheilua kaikenkuntoisille. Reitti kierretään kolmena 3 kilometrin lenkkinä, joten jokainen voi valita kuntonsa mukaan kuinka monta kierrosta kiertää. Tapahtumassa on karnevaalimeininki ja juoksijat voivat pukeutua hauskasti naamiaisasuihin.

Nyt kaikki vuoren valloitukseen Tahkon Extremeruniin isommallakin porukalla pitämään hauskaa ja nauttimaan hienon urheilujuhlan tunnnelmasta!

Lisätietoja www.extremerun.fi ja huomioithan, että meillä on tapahtumat myös Vantaalla 18.5. ja Oulussa 3.8! Molemmista tapahtumista löytyy hienoja videoita sivuiltamme:

http://www.extremerun.fi/2011/videot/
http://www.extremerun.fi/oulu/

ps. Samaan aikaan tahkolla pidetään myös Snowboard Finnish Open -tapahtuma.

suomi

Kommentoi

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.