Aatu Pulkkinen

Varapuheenjohtaja, ict- ja jäsenrekisterivastaava

Hei kaikki!
Kuvassa ja tekstissähän esiinnyn siis minä, eli Aatu Pulkkinen. Toimin tänä vuonna HTO:n toisena varapuheenjohtajana, sekä ict- ja jäsenrekisterivastaavana. Mä olen itse siis kolmannen vuoden TiVi-opiskelija ja kuten Lillillä, niin myöskin mulla on pääaineena ohjelmistotuotanto.

Aiempaa kokemusta hallitustoiminnasta mulla on jo kokonaisen vuoden verran, sillä mä toimin viime vuonna KaMA:n hallituksen jäsenenä ja silloin toimin viestintävastaavana. Ehkä hieman vastaavaa kokemusta mulla on myös HOAS:in asukastoimikunnasta, jossa mä toimin puheenjohtajana ja talousvastaavana (shoutout Kilo-HOAS)! Tämän lisäksi mä olen myöskin toiminut kolmelle fuksiryhmälle vertaistutorina ja ottanut uutena hommana haltuun myös vaihtaritutoroinnin.

No mites se loppu vapaa-aika? Harrastelen vähän kaikenlaista tietoteknistä “nörtteilyä”, luen satunnaisesti, käyn salilla (kunhan ne taas aukee) ja pelaan satunnaisesti! Ja tottakai kesäkaudella myös golfia. Tämän lisäksi mä oon myös jonkinlainen kahvi- ja oluthifistelijä.

Kuluvalta vuodelta mä odotan mahtavaa hallitustoimintaa, mahdollisia tietoteknisiä kriisejä ja ihania tapahtumia, joissa pääsee tapaamaan muita opiskelijoita!