Perustietoa yhdistyksestä

Helsingin Tekniikan Opiskelijat - HTO ry on Metropolia AMK:n Albertinkadun, Bulevardin ja Kalevankadun toimipisteiden alueella toimiva opiskelijayhdistys. Se toimii yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun Opiskelijakunnan METKAn kanssa ja jäsenkelpoisia ovat kaikki Metropolian tekniikan ja liikenteen alan opiskelijat. HTO:lla ei kuitenkaan ole tapana kysellä jäsenkirjaa, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan yhdistyksen toimintaan.

Vaikuttaminen
Virallisissa koulutus- ja sosiaalipoliittisissa asioissa HTO ry vaikuttaa yhteistyössä METKA:n ja usein myös muiden opiskelijayhdistysten kanssa. HTO:n hallituksen jäseniä istuu kaikissa METKA:n jaostoissa, joissa käsitellään ajankohtaisia asioita ja suunnitellaan tulevaa mm. opiskelijoiden edunvalvonnan, liikunnan ja tutoroinnin alueilla. HTO on perinteisesti ollut myös hyvin edustettuna METKA:n edustajistossa. HTO on jäsenenä myös korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia edistävässä Nyyti ry:ssä.

Muu toiminta
Tutor-toiminta on eräs HTO ry:n avaintoiminnoista. Siksi Tutoreille ja tutoroitaville järjestettäviä tilaisuuksia tuetaan aktiivisesti. Perinteisesti suurin osa hallituksesta on myös itse tutoreita. HTO antaa tukensa myös tekniikan ja liikenteen opiskelijoiden organisoimalle kerhotoiminnalle. Jos haluat perustaa jonkin kerhon niin ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään voitaisiinko toimintaa tukea. Kaikille TeLin opiskelijoille avoimia kerhoja voimme tukea myös rahallisesti.

P.S. Etsimme jatkuvasti innostuneita ja innokkaita jäseniä aktiiveiksi ja hallitukseemme vaikuttamaan. Kaikki tekniikan ja liikenteen opiskelijat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Jos olet kiinnostunut, ilmianna itsesi piipahtamalla yhdistyksen toimistolla, osallistumalla hallituksen kokoukseen, keskustelualueella tai sähköpostitse istuvalle hallitukselle osoitteeseen hto{ät}htory.fi.

suomi