Mafia-sitsit

HTO järjestää toista kertaa historiansa aikana sitsit ja haluaa juuri sinut, parahin opiskelija, jakamaan sitsikulttuurin opettelun huumaa. Vaikka HTO:n toiminta keskittyy pääasiassa tekniikan koulutusaloille, emme pistä pahaksemme jos sitsivieraiksemme ilmaantuu muitakin innokkaita opiskelijoita.

Mitä, missä, milloin ja kelle?

Nämä Mafiasitsit järjestetään 4.10. Bulevardin toimipisteen ruokalassa klo 17:00 eteenpäin. Jatkot pidetään myöhemmin ilmoitettavassa sijainnissa. HTO tarjoaa sitsivieraille loistavan ja taatusti vauhdikkaan illan ohessa myös yllätyslahjan, joka on laadittu tätä iltaa varten.

Pukukoodina toimii Järjestäytynyt rikollisuus. Teeman on näyttävä pukeutumisessa jotenkin. Teeman laiminlyöviä ojennetaan toastmasterin parhaaksi näkemällä tavalla.

Menyy vaihtoehtoina on holillinen ja holiton ja ne sisältävät alku-, pää- ja jälkiruoan sekä kahvin ja avecin. Holilliseen menyyseen kuuluu kaksi kaatoa viiniä, yksi snapsi ja kahviavec, Holittomassa ne on luonnollisesti korvattu limonaadilla tai lähes vastaavalla.

Menyy:
- Alkupala
- Pääruoka
- Jälkiruoka
- Kahvi+avec

Holillinen menyy 20 €
Holiton menyy 17 €

Lyhyesti siis:
Mitä: Sitsit
Teema: Mafia
Missä: Bulevardin toimipisteen ruokala (Bulevardi 31, Helsinki)
Milloin: 4.10. klo 17:00 eteenpäin
Pukukoodi: Järjestäytynyt rikollisuus (ei haalareita)

Ilmoittautumiset tänne.

suomi

Kommentoi

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.