Energia 12 -messut

Mitä ihmettä?! HTO pistää aina vaan lisää pökköä pesään ja järjestää excursion Tampereen Energia 12 -messuille! Nyt tarkkana kaikki tekniikan opiskelijat!

Energia-ala on tulevaisuuden ala. Se työllistää yli 15 000 suomalaista niin kotimaassa kuin ulkomailla. Yleisimmin energia-alalle työllistyvä on kouluttautunut kone-, sähkö- tai talotekniikan alalle. Työtehtävät ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia.

Nyt on sinun tilaisuutesi päästä tutustumaan energia-alaan ja sen edustajiin Energia 12 -messuille. Osallistuminen messuille on ilmaista, kun ilmoittautudut ennakkoon osoitteessa http://tervetuloa.expomark.fi/ilmoittautuminen/index.tmpl?lid=192.

HTO järjestää ilmaisen bussikyydityksen messuille ja takaisin keskiviikkona 24.10.. Ilmoittaudu bussikyytiin viimeistään 21.10., paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Innokkaimmille excu-vieraille järjestetään myös illanvietto Tampereella messujen jälkeen. Osallistumismaksu tälle iltaosuudelle on 30 € ja se sisältää mm. ruokailun ravintolassa sekä majoituksen neljän hengen huoneissa (pelkkä majoitus tai ruokailu 15 €). Illanvieton tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen bussikyytiin sekä mahdollisesti illanviettoon onnistuu tästä osoitteesta:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE9BWGk2eHNKWUhPZW9UVVU1VUFQQ0E6MQ

Illanviettoon on ilmoittauduttava viimeistään 9.10. klo 16:00 mennessä.
(huomio: jotta illanvietto toteutuu, on minimiryhmäkoko 15 henkeä)

suomi

Kommentoi

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.