Hallitus 2019

Yhteystiedot:

Helsingin Tekniikan Opiskelijat - HTO ry
Leiritie 1, 01600 Vantaa
Huone MMA128.1

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi {ät} htory.fi
Koko hallituksen tavoitat sähköpostiosoitteesta hallitus {ät} htory.fi
Tavoitat kaikki tietyn vastaavuuden henkilöt kyseisen vastuualueen omasta sähköpostiosoitteesta:

 • Edunvalvonta: edunvalvonta {ät} htory.fi
 • Excursiot: excursiot {ät} htory.fi
 • Haalarit: haalarit {ät} htory.fi
 • Jäsenrekisteri: jasenrekisteri {ät} htory.fi
 • Kerhot: kerhot {ät} htory.fi
 • Kulttuuri: kulttuuri {ät} htory.fi
 • Liikunta: liikunta {ät} htory.fi
 • Puheenjohtajisto: puheenjohtaja {ät} htory.fi
 • Rahastonhoitaja: rahastonhoitaja {ät} htory.fi
 • Tapahtumat: tapahtumat {ät} htory.fi
 • Tiedotus ja markkinointi: tiedotus {ät} htory.fi
 • Tutorointi: tutorointi {ät} htory.fi
 • ICT ja ylläpito: yllapito {ät} htory.fi

IRC-kanava: #hto @ IRCNet
Facebook: HT0ry
Instagram: @hto_ry #htory

Hallitus 2019

kuva: Jenna Lindroos

Jenna Lindroos

Puheenjohtaja

Puheenjohtajan nuija paukkuu niin, että korvissa soi! Vai soiko enää? Rakkaudesta lajiin, Jenna päätti, ettei pari vuotta HTO:ssa riittänyt. Oli tullut aika vaikuttaa vielä viimeisen kerran HTO:n asioihin astumalla puheenjohtajan suuriin ja vastuullisiin saappaisiin. Legendojen sekä villien huhujen mukaan Jennalla on suunnitelmana valloittaa koko mailman: perustamalla HTO:lle ja yksisarvisille oma lahko.

Mikäli kaipaat tarkempaa lokaatiota, löydät tämän vekkulin viimeisen vuoden pelisovellusten insinööriopiskelijan Itä-Pasilan betoni-ihmeestä, jota myös kodikseen kehtaa kutsua. Jennan voi myös löytää toimistolta siivoamasta ja hakkaamasta sähköpostia.

Tulevan toimintakautensa aikana Jenna aikoo pitää kurista ja järjestyksestä kiinni, kuitenkin tarjoten lämmintä ja ymmärtävää tukea jäsenistölle sekä hallituksessa toimiville vintiöille. “Ketään ei jätetä yksin” ja “tyhmiä kysymyksiä ei ole” viitoittavat vuoden 2019 tulevaa vuotta pienillä uudistuksien tuulahduksilla.

Vapaa-ajan tämä nuori nainen kuluttaa pelaamalla tietokonepelejä itse rakentamallaan tietokoneella, lautapelailemalla kavereiden kanssa ja nauttimalla kahvinsa kaurajuomalla.

“Höhö!” - Jenna L

kuva: Heidi Mannila

Heidi Mannila

Rahastonhoitaja

Idän ihme, joka ei jää kuulematta lähinnä räjähtävän naurun takia. Älä anna juttujen kuten "Myyrmäki sijaitsee Espoossa" hämätä, sillä Heidi on aloittamassa kolmannen vuoden tieto- ja viestintätekniikan opinnot, eli mahdollisuus aivotoiminnalle on. Heidi on iskussa niin koripallokentällä kuin sängyss… siis kalassa. Harrastustensa vuoksi Heidi on ansainnut lisänimen "lahna".

Neiti Mannila, HTO:n vuoden 2019 Roope-Setä, tulee kaikkien onneksi toimimaan ensi hallituskautena rahastonhoitajana, joten HTO on varmasti turvassa puheenjohtajan ostohousuilta.

"It's all shit and giggles until someone giggles and shits"

kuva: Eero Tukeva

Eero Tukeva

Varapuheenjohtaja, excursio- ja kansainvälisyysvastaava

Eero on elektroniikan opiskelija, joka värvättiin HTO:n apinaorkesteriin vasta toisena opiskeluvuotenaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

Helsingissä syntynyt ja Kotkassa muutaman synkän vuoden (lue: suurimman osan elämästään) viettänyt Eero kävi kokeilemassa siipiään liiketalouden puolella. Sieltä hän päätyi muutaman mutkan kautta tekniikan opiskelijaksi sähkölle ja HTO:n hellään huomaan.

Eero toimii varapuheenjohtajana, sekä vastaa excursioista ja kansainvälisyydestä. Vapaa-ajallaan hän touhuaa muun muassa kansanautonsa parissa, mutta valittaa ettei sille ole ikinä riittävästi aikaa.

"For external use only"

kuva: Aaro Yli-Öyrä

Aaro Yli-Öyrä

Varapuheenjohtaja, tapahtuma- ja viestintävastaava

Aaro, joka myös Idlenä tunnetaan, on Pirkkalasta (ei siis Tampereelta kuten usein väärin luullaan) hiljattain helsinkiläistynyt, turvallisuusalasta tarpeekseen saanut ensimmäisen vuoden insinööriopiskelija. Alun perin tietoliikenneasentajaksi valmistunut ja vartijaksikin jossain välissä tuli kouluttauduttua.

Hän viettää vapaa-aikansa PC-pelejä ja animea kuluttaen. Näiden parissa myös aktiiviura sai alkunsa, sillä laneja ja erilaisia coneja on tullut jo kymmeniä järjestettyä.

Aaro värvättiin heti ensimmäisenä syksynä suureksi ihmetyksekseen ja ilokseen sekä tutoriksi että HTO:n hallitukseen. Tutorina hän toimii Leppävaaran kampuksella ja HTO:ssa varapuheenjohtajana, sekä tapahtuma- ja viestintävastaavana.

"Success is 99% failure" - Soichiro Honda

kuva: Otto Liukkonen

Otto Liukkonen

Sihteeri ja tapahtumavastaava

Otto on täällä taas! Vuoden 2014 hallituksen arrpinen (mutta ei väsynyt) veteraani on palannut. Kokemuksellaan Otto pitää huolta siitä, että vaikka ennen oli kunnollista, nykyään on kunnollisempaa.

Vastuualueinaan Otto hoitaa järjestökokemuksensa suomaa sihteerin tehtävää, sekä lukuisien opiskelijatapahtumien ja lan-partyjen suomalla näppituntumalla toimii myös tapahtumavastaavana. Yhteydenotot @htory.fi, karhuwaari @ ircnet tai Tinderissä.

kuva: Janne Nuolioja

Janne Nuolioja

Edunvalvonta-, tutor- ja viestintävastaava sekä Leppävaaran Megora-yhteyshenkilö

Itä-Helsingin pimeiltä ja synkiltä kujilta HTO ry:n hallituksen riveihin… mikä nousutarina!

Anyway, tämä 2. vuoden tieto– ja viestintätekniikan opiskelija, joka useimmissa tilanteissa nimeä Janne tottelee, viettää vapaa-aikansa mielellään makoillen sohvalla tai leirinuotion äärellä nauttien tuota elämän mustaakin mustempaa eliksiiriä kahvia, toki kauramaidolla höystettynä.

Vuoden 2019 (hänen ensimmäisellä) hallituskaudella Jannella on varmasti paljon opittavaa, mutta tulee hän antamaan täyden panoksensa, että opiskelijoiden etuja saadaan valvottua.

"Kertokaa terveisiä"

kuva: Ida Korpisalo

Ida Korpisalo

Edunvalvonta-, tutor- ja haalarivastaava sekä Myyrmäen Megora ja Nyyti ry:n -yhteyshenkilö

Ida on neljännesvuosisadan verran maailmaa ihmetellyt helsinkiläinen, nykyisin Espooseen soluttautunut kunnon kansalainen. Hän on toisen vuoden bio- ja kemiantekniikan opiskelija pääaineenaan kemiantekniikka. Ida on HTO:ssa uusi tulokas, mutta hän on harjoitellut hallitushommia vuoden MeMO ry:ssä toimintakaudella 2018.

Hänen huomaan HTO:ssa on uskottu ensivuodelle edunvalvonta, tutor-, megora- ja haalarivastaavan hommia, sekä Nyyti ry:n yhteyshenkilön toimet. Julkisesti Idan harrastuksiin kuuluu lenkkeily ja terveelliset elämäntavat. Usein Idan löytää silti suurella todennäköisyydellä opiskelijariennoista tai pizzalta.

”Ei ole pienintäkään merkkiä siitä, että ydinenergiaa voitaisiin joskus hyödyntää.” - Albert Einstein

kuva: Ville Sutinen

Ville Sutinen

ICT- ja jäsenrekisterivastaava, Toru-yhteyshenkilö sekä sohva- ja tukkavastaava

Ville on kotoisin Helsingin vanhan maalaiskunnan läntiseltä piiriltä aka Länsi-Vantaan ghetoista, joissakin ug alamaailman rap-musiikki piireissä hän kulkeekin taiteilijanimellä Elliv Stöö.

Toista vuottaan HTO:n hallituksessa aloitteleva pitää tulevaa vuotta merkittävänä. Sohvien kadottua muuton yhteydessä ja tukan puuttuessa kokee Ville sohva- ja tukkavastaavan toimet tulevan vuoden suurimmiksi haasteiksi. Sen lisäksi Ville yrittää laittaa kaikkensa peliin HTO:n ATK osastolla.

Suurena filosofina on Ville tunnettu ja tunnetaan kaiketi jatkossakin.

Villen elämäm mottona on: Leuka rintaan, ja kohti uusia pettymyksiä.

kuva: Minna Juuma

Minna Juuma

Graafinen suunnittelija ja haalarivastaava

Jos Minnaa tulisi kuvailla kolmella sanalla, ne olisivat: vekkuli, vipeltäjä, hilluja.

Grafiikka veleho Minna jatkaa hallituksessa toista vuotta. Tänä vuonna Minna toimii yhä haalarilähettiläänä, hommaten haalarit kaikille niitä tahtoville. Tämän lisäksi hänellä on uusi titteli: Graafinen suunnittelija. Viime vuonna hän jo taikoi HTO:lle uudet upeat linjamerkit ja muut graafiset tuotteet ja jatkaa samalla tavoin loitsuten koko vuoden 2019. Hän tuskailee neljättä vuotta ohjelmistotuotannon parissa koodikielten syövereissä.

Tämä velho on hyvin sosiaalinen tapaus ja innostuu helposti juttelemaan kaikille aiheesta riippumatta, joten jos juttuseuraa kaipaat tule toimistolle höpöttelemään Minnan ollessa paikalla. Minna saattaa olla kova suustaan ja äänenvoimakkuus voi helposti nousta korkeuksiin tämän Kotkasta kotoisin olevan huligaanin ympäristössä, mutta sitä ei kannata säikähtää: hänellä on vain hieman äänekkäämpi tapa ilmaista itseään, mutta on sitäkin parempi kuuntelemaan, jos tarvitset terapiaa.

Minna on toiminnan tyttö ja perfektionismiin taipuvainen, joka johtaa siihen, että kun hän ryhtyy töihin, tulee työt varmasti tehtyä ajoissa ja hyvin.

"Voittajat eivät usko sattumaan" - Nietzsche

kuva: Nea Alanen

Nea Alanen

Liikunta-, lippu- ja kulttuurivastaava

Nea on väkisin vantaalaistunut stadilainen ja opiskelee toista vuotta bio- ja kemiantekniikkaa Myyrmäen kampuksella. Opiskelija-aktiivitoimintaa on jo kertynyt viime vuodelta MeMO ry:n tapahtumavastaavan saappaissa.

Tänä vuonna Nea toimii HTO:n hallituksessa liikunta-, lippu- ja kulttuurivastaavana. Tavoitteena vuodelle on saada HTO:n jäsenet liikkumaan. Liikunnan ohella Nea myös pitää huolen siitä, että lippu on sille kuuluvalla paikalla sekä ylläpitää opiskelijakulttuuria.

Koulun ja töiden jälkeen vapaa-aika kuluu liikunnan, kavereiden sekä kissojen parissa.

kuva: Juulia
        Ahvenniemi

Juulia Ahvenniemi

Kulttuurivastaava

Juulia on ammattivalokuvaajaksi haluava insinööri opintoja suorittamaan päätynyt tuore henkilön verso. Hän on täydentämässä HTOn rivejä kulttuurivastaavana toista vuotta. Hallitus hommissa Juulia ei kuitenkaan ole noviisi, sillä takana on vuosi MeMO ry:n hallituksessa pj:nä vuodelta 2018.

Itsensä jatkuva haastaminen ja uuden oppiminen pitävät tämän tuoreen henkilön verson kiireisenä. Yhdistystoiminta ja muut pestit opiskelija-aktiivina antavat loistavan mahdollisuuden verkostoitua sekä vaikuttaa opiskelijakulttuuriin. Tämä on ehkä syy miksi Juulian kainalossa kulkeekin tänäkin vuonna yksi pesti.

Toisinaan vapaa-aika on hieman vieras käsite, mutta silloin kuin sitä on, se kuluu valokuvaamiseen sekä ystävien ja (uskokaa tai älkää) ruuan parissa.

suomi