Hallitus 2017

Yhteystiedot:

Helsingin Tekniikan Opiskelijat - HTO ry
Bulevardi 31, 00180 HELSINKI
PL 4000 00079 METROPOLIA
Huone U105b

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi {ät} htory.fi
Koko hallituksen tavoitat sähköpostiosoitteesta hallitus {ät} htory.fi
Tavoitat kaikki tietyn vastaavuuden henkilöt kyseisen vastuualueen omasta sähköpostiosoitteesta:

 • Edunvalvonta: edunvalvonta {ät} htory.fi
 • Excursiot: excursiot {ät} htory.fi
 • Haalarit: haalarit {ät} htory.fi
 • Jäsenrekisteri: jasenrekisteri {ät} htory.fi
 • Kerhot: kerhot {ät} htory.fi
 • Kulttuuri: kulttuuri {ät} htory.fi
 • Liikunta: liikunta {ät} htory.fi
 • Puheenjohtajisto: puheenjohtaja {ät} htory.fi
 • Rahastonhoitaja: rahastonhoitaja {ät} htory.fi
 • Tapahtumat: tapahtumat {ät} htory.fi
 • Tiedotus ja markkinointi: tiedotus {ät} htory.fi
 • Tutorointi: tutorointi {ät} htory.fi
 • ICT ja ylläpito: yllapito {ät} htory.fi

IRC-Kanava: #HTO @ IRCNet
Facebook: HT0ry
Instagram: @hto_ry #htory

Hallitus 2017

kuva: Mikko Pietikäinen

Mikko Pietikäinen

Puheenjohtaja

On olemassa aika ja siinä ajassa me elämme. Ajan, jota käytämme ja kulutamme jatkuvasti, voimme käyttää valitsemallamme tavalla. HTOn hallituksen uusi päämies - puheenjohtaja Mikko "Der Alte" Pietikäinen tunnetaan myös vuoden 2016 HTOn hallituksesta Mikko "pikku-Mikko" Pietikäisenä.

Tämä huima hahmo ajan hermolla pitää tiukasti vuonna 2017 kiinni siitä, että Helsingin Tekniikan Opiskelijat - HTO ry siirtyy tässä vaiheessa vuosituhatta viimeistään samalle aikavyöhykkeelle muun maailman kanssa.

Ajan käsite hämärtyy välillä, kun tämä kettu alkaa toimiin. Tämän vuoksi hän on käynnistänyt hankkeen uuden ajan luomiseksi. Tavoitteenaan saada aika venymään niin, että tunnissa olisi tulevaisuudessa 64,5 minuuttia nykyisen 60 sijaan.

Hankkeen ainoana haasteena on tavattoman usein kuvioon ilmiintyvä todellisuus, joka palauttaa tämän Helsingin katuja kävelevän, spårassa haaveilevan entisen Päijät-Häme - Espoolaisen takasin ajanhermolle vaalimaan sitä, mikä nyt ja huomenna on tärkeää ja tähdellistä jotta ylihuomisesta tulisi vielä parempi meille.

kuva: Larri Myllymäki

Larri Myllymäki

Varapuheenjohtaja, Rahastonhoitaja

HTO:n apina on valittu toiselle kaudelle, ilmeisesti tekniikan opiskelijoilta puuttuu moraali ja paljon muuta. Tämä kolmannen vuoden opiskelija pölyttyy päivisin pimeissä verkkoluokissa ja iltaisin hänet voi bongata milloin missäkin mielessä, nauttien mielellään lempijuomaansa.

Hallituksen mielestä Larrin on aika saapua lohikäärmeiden joukkoon ja ottaa vastaan yhdistyksen kassalipas. Larri onkin luvannut vartioida lipasta viimeiseen janoiseen tekniikanopiskelijaan, oman henkensä uhalla.

kuva: Tero Hakala

Tero Hakala

Varapuheenjohtaja, Kerhovastaava, Megora yhteyshenkilö

Mies jota ei portsaritkaan henkkareista tunnista, kolmannen vuoden konetekniikan opiskelija ja korsolainen. Eksyy aina tapahtumiin mukaan ja ei ole koskaan lahjottavissa (paitsi jos hinnasta sovitaan).

Toista vuotta mukana hallituksessa ja toivottavasti viimeistä, jotta joskus olisi aikaa myös opiskelulle. Tero on aina hyvin kartalla missä mennään ja mitä tehdään, jotta päästään mahdollisimman nopeasti Boottiin kaljalle. Löytynyt myös pari kertaa toimistolta sohvalta nukkumasta edellisillan oloja pois.

"Kirjotan vielä yhden sähköpostin"

kuva: Jenna Lindroos

Jenna Lindroos

Sihteeri, Tutorvastaava

Kaukaa kehien toiselta puolelta, saapuu seikkailumielinen viisastenkin juomaa nauttiva toisen vuoden opinnot aloittava insinööriopiskelija. Jääkarhuista ja susista välittämättä Jennakin saapuu aamuisin ajoissa tunneille, ellei tukka ole kipeä.

Uutena mukaan toimintaan huijattuna Jenna on saanut kunnian toimia tulevan vuoden sihteerinä sekä yhtenä tutorvastaavista. Yhtenä lupauksistaan hän pitää huolen siitä, että tulevista pöytäkirjoista ei jää puuttumaan kirjoitusvirheitä.

Pohtivan luonteensa takaa voit löytää kieroontuneen huumorintajun omaavan höpöttäjän, joka rohkaistuttuaan ei osaisi (uskokaa tai älkää) lopettaa puhumista. Hymynsä muidenkin iloksi levittävä Jenna opettelee innokkaana koodauksen saloja, ellei pelit ovat ikään kuin itsestään "vahingossa" auenneet työpöydälle tai alkukantainen murahtelu vatsan suunnalta eksyttänyt pois näyttöpäätteen ääreltä.

Jennan voit löytää usein nauttimasta mustaa nestemäistä piristysjuomaa HTOn toimistolta.

Kyllä se siitä!

kuva: Noora Kettunen

Noora Kettunen

Edunvalvontavastaava, Kulttuurivastaava

Ääni kuuluu, mutta mitään ei näy. Varmaankin osuvin lause kuvaamaan tätä ajoneuvotekniikan opiskelijaa joka vipeltää tuulen alapuolella. Nenänsä Noora tuppaa tunkemaan aina kaikkeen ja siten päätyi myös HTO:n rivien vahvistukseksi.

Rankat duunit vaatii tietenkin rankat huvit (tallilla tai tietokoneella riekkumista yömyöhään, jotta seuraavana päivänä silmäpussit roikkuvat polvissa).

kuva: Toni Lainekivi

Toni Lainekivi

Haalarivastaava

Kantsun Karujen Ghettojen kasvatti, Toni on perimätietojen mukaan ensimmäinen rakennusalan opiskelija HTO:n hallituksessa vuosiin. Itsejulistautunut besserwisser, Toni jatkaa häviävää taistelua elämänsä ja pankkitilin tasapainottelussa. Pörröisen nallekarhumaisen ulkonäkönsä ansiosta Toni on helposti lähestyttävä ja pysähtyykin vaihtamaan kuulumisia helposti. Toni nauttii huumorinsa mustana.

Uunituoreena haalarivastaavana Toni aikoo pitää huolen, että tänä(kin) vuotena haalarit ovat myöhässä ja vääränlaiset.

kuva: Aleksi Pukonen

Aleksi Pukonen

Tapahtumavastaava, Excursiovastaava

Hän on mies joka ratsastaa öisin, vajaat kaksi metriä pelkkää hurmaavuutta ja... Anteeksi, se olikin Puksun Tinder-profiilin alku.

Kyseessä on siis HTO ry:n vuoden 2017 tapahtumavastaava, Aleksi Pukonen, joka paremmin Puksuna tunnetaan. Mies, jonka tunnistat laittoman nopeista laseista ja laittoman nopeasti tyhjenevistä laseista. Tämä kapteeni Haddockia esikuvanaan pitävä matruusi luotsaa HTO:n tapahtumakutterin suoraan horisonttiin lupaava aarrekartta tärisevissä käsissään, kartta, joka lupaa todella hienoa tapahtumavuotta kaikille opiskelijoille.

Kyseinen oman elämänsä kumparelaskija opiskelee ajoneuvotekniikkaa, eikä siis jää neuvottomaksi, kun kyselet häneltä ajo-ohjeita.

kuva: Helmi Hämeri

Helmi Hämeri

Edunvalvontavastaava, Tutorvastaava

Helmi opiskelee tieto- ja viestintätekniikkaa ja on jo toista vuotta mukana HTO:n hallituksessa. Hän tasapainoilee opiskelun, aktiivitoiminnan ja erilaisten tapahtumien välillä. Jos vapaa-aikaa näiden lisäksi liikenee, löytää hänet ystävien tai ruuan äärestä.

Helmin elämän asenne on että nauru tekee kaikesta parempaa ja usein hänet näkeekin nauramassa, ellei hän ole häviämässä kilpailua, sillä kilpailutilanteita hän ei ota kevyesti, vaan yrittää voittaa hinnalla millä hyvänsä.

kuva: Ville Pöyhönen

Ville Pöyhönen

Toru-yhteyshenkilö, Liikuntavastaava, Lippuvastaava

Ville on Etelä-Savon lahja Helsingille. Hänet tunnetaan kieroutuneesta huumoristaan ja sammumattomasta janostaan. Mikkelistä opiskeluun vauhtia hakenut mies opiskelee nyt toista vuotta ajoneuvotekniikkaa ja on HTO:n hallituksessa ensimmäistä vuotta mukana.

Elämässä Ville painaa sillä asenteella, että ei tää oo niin vakavaa, mutta otetaan silti tosissaan. Töiltä ja koululta jäävä aika kuluu lähinnä liikunnan, penkkiurheilun ja pleikkarin parissa.

kuva: Kosti Kangasmaa

Kosti Kangasmaa

Viestintä- ja Markkinointivastaava, Kansainvälisyysvastaava, Tapahtumavastaava

Kaikki alkoi kun 15 kesäinen Kosti hankki 300 eurolla suzuki PV:n . Mies hurahti välittömästi pakokaasun ja bensan käryyn. Ajokkeina on ollut vuosien varrella ties mimmoista hilavitkutinta ja härveliä. Ensimmäisen vuoden Ajoneuvotekniikan opiskelia sis. (Kulkee paikasta toiseen jatkeella)

Myöskin tyylitaju kostille on tullut aasiasta jossa hän vietti tovin mukulana. Hänet usein spottaa kampukselta tyylikkäässä kauluspaita pieruverkkari kombinaatiossa. #SmartAndCasual

Ruoka ja juoma on myös lähellä kostin kolesteroolipitoista sydäntä. Ja jos lon"kerokero" maistuu tylsältä kosti mielellään antaa cocktail ohjeita.

Tavoitteena on tuoda lämpöä kaikille HTO:n jäsenille niin uusille kuin vanhoille.

"Se on niin kirkasta ettei siinä maistu edes viina"

kuva: Toni Kaija

Toni Kaija

ICT-vastaava

Toni tunnetaan kirkkaisiin ja ei niin kirkkaisiin viinoihin mieltyneenä, yleisemmin hieman kevyempiin käymisteitse valmistettuihin sellaisiin. Tämä lajinedustaja tavataan yleisimmin joko koko perheen anniskeluravintola BootHill:istä tai Bulevardin toimipisteeltä. Tämän gonahtaneen opiskelijan löytää parhaiten oppitunneilta joilla on läsnäolopakko tai HTO:n toimistolta muina aikoina.

Tonin tiedetään vaikuttaneen kovin sähköistyneessä ilmapiirissä sähköasentajana, mutta myöhemmin opiskeluiden ohella tämä itseään Linux-velhoksi kutsuva harrastaa vakoilua Tilde ry:n puheenjohtajana sekä käy töissä alan yrityksessä tekemässä kaikkea paitsi ohjelmointia.

Kweh!

suomi