Kommentoi

Kiinnostaako sinua opiskelijayhdistystoiminta?

HTO kaipaa uusia tulevaisuuden toivoja ja lisäkäsiä toiminnan pyörittämiseen! Jos sinua kiinnostaa bileiden ja liikuntatapahtumien järjestäminen tai haluat päästä osallistumaan edunvalvontaan ja vaikuttamaan, on HTO sinun paikkasi!

Helsingin Tekniikan Opiskelijat – HTO ry on Metropolian tekniikan opiskelijoiden yhteinen opiskelijayhdistys, joka toiminta keskittyy vielä toistaiseksi Bulevardin toimipisteen lähimaastoon. HTO:n hallitus kokoontuu 1-2 kertaa kuukaudessa ja viettää myös vapaamuotoisempia suunnitteluiltoja yhdessä. Hallituksen toimikausi on aina kalenterivuosi. Hallituksen tehtäviin voit käydä tutustumassa yhdistyksen sivuilla osoitteessa http://htory.fi/?q=hallitus.

HTO:n uusi hallitus vuodelle 2013 valitaan 28.11.2012 järjestettävässä syyskokouksessa. Hallitukseen voi hakea joko paikan päällä syyskokouksessa tai toimittamalla kirjallisen, vapaamuotoisen hakemuksen ennakkoon puheenjohtajalle (eija.korkeakangas{ät}htory.fi).

HTO:n puheenjohtaja järjestää yhdistystoiminnasta kiinnostuneille kyselytunnin 23.11. Bulevardilla. Tilaisuudessa esitellään HTO:n toimintaa ja kerrotaan yleisesti yhdistystoiminnasta Metropoliassa. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollista kysellä omaa mieltä askarruttavia asioita. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan ilmottautumislomakkeen täyttäneille. Tilaisuudessa tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa.

Kyselytunti-tilaisuuteen ilmoittautuminen ei ole vielä virallinen hallituspaikkahakemus.

Ilmoittautumislomake
suomi

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.