Kommentoi

Autoinsinöörikillan toiminnan aloitus

Huomio auto- ja kuljetustekniikan opiskelijat!

Ihmetteletkö ensimmäisen vuoden opiskelijana millaista neljäntenä vuotena on? Mietitkö kolmatta tai neljättä vuotta opiskellessasi mistä alkaisit kyselemään insinöörityön aihetta? Kannattaa liittyä Autoinsinöörikiltaan ja aloittaa vastausten etsiminen sieltä! Pääkaupunkiseudun auto- ja kuljetustekniikan opiskelijoille on tänä keväänä perustettu Autoinsinöörikilta (AIK), jonka tarkoituksena on olla autoalan opiskelijoiden oma yhteisö, linkki opiskelujen ja työelämän välillä ja opiskelijatapahtumien järjestäjä. Jotta puhe yhteisöstä ei olisi vain puhetta on killalla oma kiltahuone Eerikinkadun toimipisteessa, jossa on tarjolla kahvia uupuneille jäsenille!

Järjestämme myös ensimmäisen tapahtumamme, Autoinsinöörikillan kilpaillan, lauantaina 14.5 Vantaan Koivuhaassa! Tapahtumassa otetaan mittaa todellisesta rattimestarista Project CARS:ssa, esitellään AIK:n toimintaa ja tarkoitusta, sekä nautitaan killan tarjoamia virvokkeita! Tapahtumassa on mukana myös kummiyhdistyksemme Helsingin Autoteknillisen yhdistyksen (Haty) jäseniä, joilta voi kysellä mitä erilaisissa autoalan työtehtävissä tällä hetkellä tapahtuu!

Autoinsinöörikillan jäsenmaksu on 5 € kertamaksu. Talousmatematiikan opeilla voit kuolettaa investointisi hinnan käymällä juomassa viidet kahvit kiltahuoneella opiskelujesi aikana! Mikäli kiinnostuit, löytyy hakemus killan jäsenyydestä osoitteesta: http://goo.gl/forms/f4SC4ds2JK

Autoinsinöörikillan FB-ryhmä löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/1019129144800725/
Lisätietoa AIK:n kilpaillasta löytyy tapahtuman sivuilta: https://www.facebook.com/events/1689205951331015/

suomi

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.