Kommentoi

Metropolian Wiikon Wappu 2016

Onko kesä tullut keskelle talvea? Ei, kevät se vain yrittää puskea ja huomenna sitä lunta kuitenkin sataa lisää. Mutta vielä kun aurinkoa riittää ja terdellä tarkenee, on hyvä aloittaa vapun juhlinta mahdollisimman ajoissa. Tähän auttaa Metropolian Wiikon Wappu!

Lue tarkempi pläjäys alta tai Facebook eventistä ja käy samalla ilmoittautumassa mukaan:

Vappu saapuu myös tänä vuonna ja Metka sekä Metropolian opiskelijayhdistykset järjestävät yhdessä yhdeksän päivää kestävän vappuspektaakkelin!

Wappu alkaa METKAn alkutapahtumalla josta noudetaan wappupassit ja aloitetaan meininki rennosti merkkien ompelun ja hengailun merkeissä. Alun jälkeen jokaisena päivänä aattoon asti löytyy mitä erilaisinta kilpailua, peliä ja seikkailua ja wappuwiikko huipentuu luonnollisesti wappuaaton tapahtumaan Kaisaniemessä!

Kierrähän siis läpi ainakin seitsemän kahdeksasta wapun tapahtumasta ja palauta passi wappuaaton päätapahtumaan niin saat haltuusi kadehditun wappuguru- haalarimerkin!

Wappupassin hinta on 9€ (ilman pizzaa) ja 14€ (Darrapizzien pizzan kanssa). Tikkurilan appron appropassi maksaa 5€ (sis. kierroksen ja suoritusmerkin)

Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/914465545336867/
Ilmoittautuminen: http://www.metkaweb.fi/wappu

suomi

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.