Kommentoi

Tursajaiset 18.2.2016

Helsingin Reilukerho™, HTO ry, järjestää perinteiset uusille tekniikan opiskelijoille suunnatut Tursajaiset torstaina 18.2. klo 16.00 - 20.00.

Vaikka tapahtuma onkin ensisijaisesti tekniikan opiskelijoille suunnattu, voivat Tursajaisiin osallistua myös muut Metropolia Ammattikorkeakoulussa opintonsa nyt keväällä aloittaneet opiskelijat.

Luvassa on hauska suunnistusreissu Bulevardin toimipisteen ja Helsingin keskustan välisellä alueella. Tapahtumassa ryhmät kilpailevat keskenään etsimällä annettujen vihjeiden perusteella baareja ja suorittamalla niissä tehtäviä. Paras ryhmä tottakai palkitaan tapahtuman virallisilla jatkoilla, eli MeMO ry:n LOst Your MeMOry -bileissä Tigerissa. Liput jatkoille kustantavat 3€ ennakkoon sekä 5€ ovelta (hinnat eivät sisällä narikkaa).

Parastahan lystissä on se, että Tursajaisiin osallistuminen ei kustanna mitään. Ainoastaan illan aikana nautitut juomat saattaa hieman kukkaroa keventää.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyy tapahtuman virallisilta verkkosivuilta http://htory.fi/tursajaiset.

Noin viikko takaperin aukesi myös rastivahti-ilmoittautuminen ja kaipailisimme vielä innokkaita rastivahteja tapahtumaan mukaan. Ilmoittautuminen rastivahdiksi onnistuu osoitteesta http://htory.fi/rastivahti.

Tursajaisten loppurasti syksyltä 2011
Syksyn 2011 Tursajaisten loppurastin tuomaristoa

suomi

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.